Бункер «воєнрука»

Бункер «воєнрука»

Свій найбільший за останні 10 років «улов» прихованої зброї убозівці Полтавщини «спіймали» на території сусідньої Харківщини. Дізнавшись про новий канал зброї, правоохоронці спочатку простежили шлях багнет–ножа до автомата Калашникова, проданого у Машівському районі. Його привіз такий собі «торговий агент» власника — 46–річного приватного підприємця, котрий за сумісництвом викладав військову справу в одному з профтехучилищ Харкова. Що цікаво, під вечір «воєнрук» ішов до підсобки власного кафе, де купував і перепродував викрадену з військових складів Харківщини вогнепальну та холодну зброю, повідомляє прес–служба обласної міліції.

На той світ за хабар

На той світ за хабар

Чутки про те, що цвинтар — дуже прибуткове місце роботи для несентиментальних людей, днями ще раз підтвердив молодий завідувач міського кладовища, підпорядкованого Івано–Франківському спецкомбінату комунально–побутового обслуговування.

По «мажору» — вогонь!

По «мажору» — вогонь!

НП сталося вночі у Білій Церкві, що на Київщині. Двоє працівників дорожньо–патрульної служби спробували зупинити джип «Тойота–Ленд–Крузер», але той не підкорився. Після нетривалого переслідування круте авто таки спинилося, за його кермом перебував п’яний 22–річний молодик, повідомила «УМ» співробітник прес–служби обласної міліції Київщини Юлія Сінчак. Ледь повертаючи язиком, хлопець сказав, що документи на авто зараз привезе справжній власник позашляховика.

Готель для полковника

Готель для полковника

Новопризначений начальник обласної міліції Полтавщини Олександр Рудяк під час першого спілкування з пресою відмовився коментувати можливі кадрові зміни серед особового складу та окремі «гучні» справи, посилаючись на службову етику й необхідність глибше «зануритися» в ту чи іншу проблему. Полковник обіцяє не тягнути з попереднього місця роботи в Криму «спальний вагон» з кадрами, мовляв, вистачить місцевих перевірених фахівців (тим більше, що він є уродженцем Полтавщини і тут починав свій кар’єрний шлях в органах), запевняє, що не прикрашатиме статистику та не роздаватиме своїх візиток, щоб ними не «козиряли» перед інспекторами ДАІ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики