Діти люблять Тейлорів

Діти люблять Тейлорів

«Оскари», «Греммі», «Золоті глобуси» — для багатьох знаменитостей блиск цих нагород тьмяніє поряд із визнанням найщирішої публіки у світі — дітей. Днями у США відбулася церемонія нагородження «Кідз чойс евордз» («Вибір дітей») — премією, якою вшановують акторів і музикантів, найпопулярніших серед малих глядачів та слухачів. Переможців на знак визнання традиційно вимазали зеленою слиззю, і, судячи з їхніх щасливих усмішок, більшого задоволення для зірок годі було й шукати.

Іде і пахне

Іде і пахне

Конкурс на найбільш смердючі кросівки відбувся у США вже 35–й раз, і цього разу його виграла дівчина — 11–річна Трінетт Робінсон зі штату Коннектикут. Вона отримала чек на 2,5 тисячі доларів та повністю оплачену розважальну поїздку до Нью–Йорка.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Після перемоги Ющенка на виборах на «Євробачення» поїхали «Ґринджоли», які співали про перемогу Ющенка: «Разом нас багато». Після перемоги Януковича на «Євробачення» їде Альоша з піснею про перемогу Януковича «Oh sweet people what have we done?» («О, люди добрі, що ми наробили?»).

Всі статті рубрики