Діти люблять Тейлорів

31.03.2010
Діти люблять Тейлорів

Кантрі–зірка Тейлор Свіфт отримала відразу дві нагороди. (Фото theplace.ru.)

«Оскари», «Греммі», «Золоті глобуси» — для багатьох знаменитостей блиск цих нагород тьмяніє поряд із визнанням найщирішої публіки у світі — дітей. Днями у США відбулася церемонія нагородження «Кідз чойс евордз» («Вибір дітей») — премією, якою вшановують акторів і музикантів, найпопулярніших серед малих глядачів та слухачів. Переможців на знак визнання традиційно вимазали зеленою слиззю, і, судячи з їхніх щасливих усмішок, більшого задоволення для зірок годі було й шукати.

Цього року улюбленою артисткою дітлахи назвали кантрі–виконавицю й актрису Тейлор Свіфт. Утім 20–річну білявку в Америці обожнюють і дорослі. А найулюбленішою піснею малеча визнала композицію Свіфт You Belong With Me («Ти належиш мені»).

Одразу дві нагороди отримав і Тейлор Лотнер — як «улюблений кіноактор» і в парі з Крістен Стюарт у номінації «улюблена кінопара». До речі, Лотнера постійно «сватають» із Тейлор Свіфт, але парочка віджартовується — мовляв, вони просто друзі. Хоча під час зйомок у фільмі «День святого Валентина» Тейлори надто часто цілувалися не лише на знімальному майданчику. Подейкують, після цього Лотнер уже встиг закохатися у племінницю Джулії Робертс Емму, з якою познайомився там же.

Найкращою кіноакторкою маленькі шанувальники охрестили Майлі Сайрус, яка дуже вже припала їм до вподоби в серіалі «Ханна Монтана». Їй пощастило — слизу не дісталося, оскільки всю порцію вилили на поп–зірку Кеті Перрі, яка вручала акторці нагороду.

Комік Джим Керрі отримав нагороду в номінації «улюблений голос із мультфільму» — дітям дуже сподобалася його роль у «Різдвяній історії». Улюбленим мультфільмом цілком очікувано став «Угору і вперед». А особливий приз «Велика допомога» дістався дружині президента США Мішель Обамі — її відзначили за кампанію «Рухаємося далі», присвячену боротьбі з дитячим ожирінням.