Помста після розлучення

Помста після розлучення

Наприкінці минулого року співробітники облуправління СБУ Луганщини «накрили» цілу мережу торгівлі спеціальними технічними засобами негласного знімання інформації. Серед товарів, що були в продажу, виявили відео­реєстратори, замасковані під ручки, брелоки для ключів із вбудованими відеокамерами тощо. «Україна молода» про це повідомляла, але тепер спецслужба вирішила поділитися відомими їй прикладами застосування такої техніки на підвідомчій території. Виявляється, бізнес із «прослушки» на Луганщині поставлено на широку ногу.

А у нас удома фугас!

А у нас удома фугас!

Днями центр шахтарської столиці струсонув вибух. Але навіть людям далеким від військової справи було зрозуміло, що це — не якісь там «розбірки» місцевого значення чи постріл випадкового перехожого з простої вогнепальної зброї. Залп гримнув добрячий, а його наслідком стало часткове пошкодження п’ятиповерхового будинку по вулиці 50–річчя СРСР. Мешканців негайно евакуювали.

Стрибнули у гречку...

Стрибнули у гречку...

Майже рік тривало розслідування жахливого вбивства 19–річної студентки тернопільського Європейського університету Юлії Басараби, про яке «УМ» уже повідомляла. Нагадаємо, що дівчина з райцентру Борщів винаймала в Тернополі квартиру. Її батько помер, а мати постійно перебувала на закордонних заробітках, тож контролювала дівчину, та й то за допомогою телефону, лише бабуся–пенсіонерка. Вона й звернулася в міліцію після того, як кілька днів не змогла зв’язатись з онукою. У коло підозрюваних одразу потрапив тернопільський таксист (одружений, батько двох маленьких дітей), з яким Юля «дружила» упродовж трьох місяців до зникнення. Молодик уже мав судимість за викрадення авто та скоєння дорожньої пригоди, в якій загинула людина.

«Спиртсмени»–рекордсмени

«Спиртсмени»–рекордсмени

Важко сказати, на що розраховував 40–річний житель міста Тульчин, коли пояснював співробітникам податкової міліції, що виявлена в його квартирі «самопальна» горілка призначалася винятково для особистого вживання. Повірити йому справді було неможливо: 650 літрових пляшок міцного напою господарю довелось би пити не один рік. А придбав усе це добро він нібито на місцевому ринку, тільки в кого — не пам’ятає. Щоправда, описана «версія» не пояснювала, де взялися у тісній двокімнатній «хрущовці», крім згаданого продукту, ще півтонни спирту, обладнання та складники для виготовлення фальсифікату — фільтри, тара, смакові ароматизатори тощо.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики