Утретє без грандів

Утретє без грандів

Якщо в чемпіонаті України донецький «Металург» ще жодного разу не обігрував земляків із «Шахтаря», то в Кубку зустрічі «метадонів» та «гірників» закінчуються вдало для перших. Історичну перемогу над «шахтарями» «металурги» здобули у 1998 році, коли обіграли «старших братів» в 1/8 фіналу національного Кубка та пройшли їх за сумою двох матчів. Позавчора пара зійшлася вдруге – вже в півфіналі, і знову «металурги» були на коні. Відтак фінальний поєдинок утретє в історії пройде і без «Шахтаря», і без «Динамо». Донецький «Металург» на цій стадії Кубка досі не фігурував узагалі, а «Таврія» пробилася у фінал після 16–річної перерви.

Грати, а не відбиватися

Грати, а не відбиватися

Важко сказати, як на київське «Динамо» вплинув вірус «свинячого грипу», який став причиною перенесення матчів 13–го туру, але те, що в новому році підопічні Валерія Газзаєва з ритмічного бігу перейшли на повільну ходу перевальцем, важко не помітити. Після позавчорашнього програшу в Ужгороді динамівці відстають від «Шахтаря» на два очки, і з огляду на таку якість гри фани «біло–синіх» з острахом чекають результату недільної гри проти «Металіста», вимагаючи на інтернет–форумах термінової відставки Валерія Газзаєва.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Аннамарі Чундак: Я не машина

Аннамарі Чундак: Я не машина

Із появою в реєстрі зимової Олімпіади нового виду спорту — сноубордингу — в Україні засвітилася нова спортивна «зірочка» з дивним подвійним ім’ям і незвичним прізвищем. Прогрес 20–річної сноубордистки Аннамарі Чундак, яка спеціалізується на паралельному гігантському слаломі, вражає. За рік уродженка Закарпаття змогла піднятися у світовому рейтингу майже на двадцять сходинок. А отримавши своєрідний «вайлд кард» на Олімпійські ігри, присоромила скептиків, вийшовши до фіналу і посівши високе 16–те місце серед 30 учасниць у своєму захопливому виді (йдеться про змагання двох спортсменів, які мають випередити один одного у спуску на борді по крутому схилі гори).

Саме сьогодні, в день свого народження, Аннамарі ділиться з читачами «УМ» враженнями від Олімпіади, розповідає про своє спортивне становлення, свої захоплення та походження імені.

Всі статті рубрики