Журналіст без «корочки»

Журналіст без «корочки»

Верховний суд Білорусі залишив без задоволення скаргу Білоруської асоціації журналістів на попередження міністерства юстиції. Таким чином, організації було відмовлено в праві розміщувати на членських посвідченнях напис «преса», а також надавати юридичну допомогу журналістам у рамках Центру правового захисту ЗМІ.

Законом — по вартових «світськості»

Законом — по вартових «світськості»

Обмежити вплив військових на політичне життя країни та прискорити процес інтеграції дер­жави в Євросоюз — так пояснили головну мету своєї ініціативи автори змін до чинної конституції Туреччини. Пакет поправок до основного закону розробила й подала на розгляд іншим політичним силам правляча консервативно­релігійна Партія справедливості та розвитку. Учора її представники почали обговорення своїх пропозицій із чільними представниками двох опозиційних політичних сил: Народної республіканської партії та Партії національної єдності.

У чаті з прем’єром

У чаті з прем’єром

За чотири роки кожен громадянин Великої Британії матиме персональний інтернет­сайт. Не для розваги — для спілкування з владою. Як повідомляє британська газета «Дейлі телеграф», таким чином уряд Гордона Брауна прагне мінімізувати кошти на утримання держадміністрацій. Згідно з амбіційними планами влади, внаслідок «цифрової революції» кожен британець зможе, не виходячи з дому, скласти подання на отримання паспорта, сплатити всі податки, отримати водійські права, допомогу з безробіття тощо. «Я прагну, щоб Велика Британія стала світовим лідером у секторі цифрової економіки», — заявив Браун, виступаючи в Палаті громад британського парламенту.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики