Винниченко в роздумах

Винниченко в роздумах

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цьогоріч у липні відзначатимемо 130–річчя від дня народження Володимира Винниченка. З нагоди ювілею у вересні цього року біля педагогічного університету, що названий ім’ям видатного земляка, буде встановлено скульптуру письменника. За задумом розробників проекту, пам’ятник заввишки 3,65 метра стане центром архітектурної композиції із фонтаном, площею та зеленими насадженнями.

Мандри чупакабри

Мандри чупакабри

Понад 30 мисливців разом із міліціонерами, рятувальниками та ветеринарами минулих вихідних вчинили облаву на загадкового чупакабру в одному з лісів у Здолбунівському районі на Рівненщині. Однак, як зазначає УНІАН, лови не дали очікуваних результатів.

Ув’язнені в підвалах

Ув’язнені в підвалах

У березні Сумському художньому музею виповнилося 90 років. Він по праву вважається одним із найбагатших музеїв України. «Не кожен обласний центр має такі твори вітчизняного та західноєвропейського мистецтва, тим більше коли йдеться про XVI століття», — переконана директор закладу Галина Ареф’єва. Але цінна колекція відкрита відвідувачам лише на шість відсотків — для більшої експозиції просто немає місця.

Всі статті рубрики