ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Розслабився — і вже не лідер

Розслабився — і вже не лідер

Як і сніг на вулицях, так само раптово розтанула перевага «Динамо» над «Шахтарем» у турнірній таблиці. Здобувши у чотирьох весняних турах лише дві перемоги, чемпіони не просто підпустили до себе головних опонентів у боротьбі за «золото», а й поступилися їм першою сходинкою. У киян, щоправда, одна гра в запасі, але ще ж є завжди нелегкий виїзд до Донецька у передостанньому турі.

Поза конкуренцією

Поза конкуренцією

Неприємний подарунок приготували в Києві спортивним героям напередодні їх повернення із X зимової Паралімпіади, яка позавчора завершилася у Ванкувері. Невідомі пограбували медіа–студію Національного паралімпійського комітету України, забравши звідти сервери з усією фото– та відеоінформацією, що надходила з олімпійської Канади, та обладнання для створення і монтажу фільмів. А матеріалів про переможний виступ наших спортсменів–інвалідів накопичилося вдосталь. Ледь не кожен день приносив у «синьо–жовту» скарбничку нагороди. Не залишилися без медалей наші співвітчизники і в останні дні змагань.

Справа на сім мільйонів

Справа на сім мільйонів

Брати Клички, які на початку своєї професійної кар’єри любили завершити поєдинок ще на початку бою чистим нокаутом, зараз не надто тішать численних прихильників такими перемогами. Утім і рівень суперників тепер інший. Володимир, щоправда, два роки тому подолав таким чином американця Тоні Томпсона, але перед цим була пауза без надходжень у графу «К.О.» (knockout) тривалістю п’ять років. А Віталій узагалі востаннє перемагав не технічним, а чистим нокаутом аж у 2001му, коли на ринзі залишився лежати Орлін Норріс. У ніч же з суботи на неділю Кличко­молодший нарешті «прорвав блокаду», заваливши аж за канати американця Едді Чемберса. Таким чином Володимир упевнено захистив чемпіонські пояси за версіями IBF, WBO та IBO, потішивши переповнену 51тисячну «Еспріт­арену» у Дюссельдорфі та телеглядачів 110 країн.

Всі статті рубрики