Бий свій своїх!

Бий свій своїх!

Позавчора «Сокіл» мав реабілітуватися за останні невдалі поєдинки проти мінської «Юності». Київські уболівальники досі пам’ятають ту лютневу гру проти мінчан, коли гості принизили чемпіонів України з рахунком 2:9. Минулого тижня суперники зіграли два стартові поєдинки серії 1/2 фіналу екстраліги, і підсумок знову виявився невтішним: наші закинули лише двічі, тоді як пропустили загалом десять шайб. Позавчора рахунок теж не порадував, і «Сокіл» таки достроково припинив виступи на міжнародній арені. Але принаймні за грою наш чемпіон білоруському не поступався.

На Хонді до чвертьфіналу

На Хонді до чвертьфіналу

Визначити переможця у двоматчевому протистоянні «Челсі» та «Інтеру» повинна була «зірка». І не важливо, де вона засвітилася: чи на футбольному полі, чи біля нього. У матчі–відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів у Лондоні найяскравіші промені виривалися з тренерської лави гостей.

М’яч у руки

М’яч у руки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Спостерігати за тим, як руйнують пам’ятку історії, погодиться не кожен. А коли це стосується шедевра, створеного власноруч, хочеться волати. Український гандбол — унікальне надбання спортивної історії. За видатні здобутки тренер Ігор Турчин зі своїм жіночим колективом занесений до Книги рекордів Гіннесса: київські «спартаківки» 13 разів ставали володарками Кубка європейських чемпіонів, 20 разів перемагали в першості СРСР. «На превеликий жаль, у сезон 100–річного ювілею українського гандболу доводиться лише згадувати і шкодувати про втрачені славні переможні роки», — цими словами дворазової олімпійської чемпіонки, гравця легендарного «Спартака» Зінаїди Турчиної почалася позавчора прес–конференція, на якій видатні гандболісти просили громадськість не допустити руйнації гандболу в Україні.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики