«Чилійські» пригоди земної осі

«Чилійські» пригоди земної осі

Кількість жертв суботнього землетрусу в Чилі та викликаного ним цунамі зросла до 795 осіб, але ця цифра далеко не остаточна. Як визнала президент країни Мішель Бачелет під час відвідин одного з найбільш потерпілих міст Куріко, під завалами, які зараз розбирають рятувальники, можуть бути ще сотні людей.

«Мирний атом» проти аборигенів

«Мирний атом» проти аборигенів

Австралія готується до знайомства з «мирним атомом»: у країні побудують першу атомну електростанцію. Однак відповідне рішення уряду викликало жорсткий спротив споконвічних мешканців Зеленого Континенту — австралійських аборигенів. Адже під зведення АЕС влада відвела землі, які належать їхнім племенам.

20 хвилин запізнення — і сором на все життя

20 хвилин запізнення — і сором на все життя

У Японії вибухнув урядовий скандал, який загрожує кільком членам кабінету міністрів якщо не відставкою, то принаймні суворими дисциплінарними стягненнями. Провина міністрів надзвичайно тяжка: вони... запізнилися на засідання парламентської комісії. Можливо, в Україні це комусь видасться смішним, але 20 хвилин затримки, впродовж яких обурені депутати чекали урядовців, у Японії стали ледве не головною темою політичного дня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики