На–гора по–єнакіївськи

На–гора по–єнакіївськи

У Перевальському районі на Луганщині міліція «накрила» чергову «бригаду», яка видобувала вугілля відкритим способом. Але від подібних груп «вуглярів» ця відрізнялася розмахом намічених планів, а також адресою ватажка «копачів», який виявився мешканцем міста Єнакієве, що на Донеччині.

Де твій чорний пістолет?

Де твій чорний пістолет?

Упродовж березня міліція проводить черговий місячник для «підпільних Кіндратів», які мають у власних загашниках незареєстровану вогнепальну зброю, вибухівку, боєприпаси та спецзасоби. У МВС нагадують, що незаконне зберігання зброї є злочином. Але до 31 березня кожного, хто принесе до найближчого відділу міліції обрізи чи дідусеві нагани з власного схрону, звільнятимуть від кримінальної відповідальності.

Куля від коханого

Куля від коханого

Трагедія сталася в райцентрі Жашків у благополучній родині, котра виростила сина та доньку і мала вже онуків. Ця звістка просто шокувала знайомих цієї сім’ї. За словами заступника начальника обласної міліції Черкащини Леоніда Корольчука, 59–річний Петро підробляв охоронцем у барі й того вечора повертався додому напідпитку. Останні 15 років він не вживав спиртного, але місяць тому почав пити. Тож удома затіяв сварку з дружиною. Жінка, котра збиралася піти до доньки, щоб допомогти покупати півторамісячну онуку, зателефонувала до дочки й сказала, що не прийде, бо «батько не пускає». Це була остання їхня розмова...

Адвокате, як там із «колядою»?

Адвокате, як там із «колядою»?

Обласне управління боротьби з економічною злочинністю Черкащини викрило свого «зварича в мантії». Суддя–хабарник «справно» трудився в одному з районних судів і при цьому не забував про себе любимого. Він, як і його львівський колега, теж дуже любив колядувати. І для цього, як повідомили «УМ» у прес–службі обласної міліції, «на системній основі організував схему отримання хабарів, залучивши до цього декількох адвокатів та фахівців у галузі права».

Фатальна необачність

Фатальна необачність

Повертаючись надранок із роботи додому, 26–річна мешканка Запоріжжя погодилася на пропозицію водія «Ланоса» підвезти її до проспекту Металургів. Не передумала вона й тоді, коли побачила в салоні легковика кількох молодиків (раніше судимих. — Авт.). Пасажирку охопив жах, коли «Ланос» промайнув повз бажану зупинку, рухаючись у бік Дніпрогесу. Тим часом парубки телефонували комусь, пропонуючи розважитись «у парку біля Будинку піонерів».

Всі статті рубрики