Електронний гаманець із «діркою»

Електронний гаманець із «діркою»

Несподівану «дірку» у своєму пластиковому «гаманці» нещодавно виявила студентка одного з полтавських ВНЗ, яка мешкає у селі Базилівщина Машівського району. З її банківського рахунку почали «випаровуватися» кошти. Віртуальні грошики невеликими сумами, але досить регулярно поповнювали скарбниці двох найбільших вітчизняних операторів мобільного зв’язку. Отже, хтось розмовляв по мобілці за чужий рахунок!

Наркоман із гранатою

Наркоман із гранатою

Патруль відділу «Свердловськ» Луганського прикордонного загону за кілька метрів від лінії рубежу зупинив чоловіка, що прямував з українського містечка Червонопартизанськ до російського Гукова. Як повідомила «УМ» прес–служба загону, обійшлося без гонитви й стрілянини. Порушник навіть не намагався втекти, завмерши під уважним поглядом прикордонного собаки й не рухався, аж поки не підійшли правоохоронці. Документів при собі він не мав, однак назвався мешканцем Ростовської області, вказавши й вік — 34 роки.

Ліфт, як пастка

Ліфт, як пастка

Мешканці Умані полегшено зітхнули, коли правоохоронці затримали педофіла, про якого говорило все місто. Люди були шоковані та налякані випадком, що трапився серед білого дня із семирічною дівчинкою в одній із багатоповерхівок цього міста.

Самогон — за «самогроші»

Самогон — за «самогроші»

Після кількох зафіксованих спроб розплатитися за товари в закладах торгівлі міста Калуша підробленими банкнотами номіналом від однієї до десяти гривень місцеві оперативники затримали групу фальшивомонетників. Як повідомила «УМ» працівниця прес–служби прикарпатської міліції Зорина Кречко, першою з кольоровими папірцями, що зовні схожі на справжні гроші, попалася 42–річна мешканка Калуша, котра в одному з торговельних центрів міста за пачку цигарок розраховувалася п’ятьма двогривневими підробками.

Всі статті рубрики