НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Два мільйони під Петлюрою

Два мільйони під Петлюрою

По Рівному повзуть чутки про вкрадене «золото партії»: пограбовано офіс обласної організації Блоку Тимошенко, а в сейфі нібито зберігалася партійна каса місцевих БЮТівців — майже два мільйони доларів готівкою.

Юля підтягує трьох «китів»

Юля підтягує трьох «китів»

Юлія Тимошенко має на меті поновому згуртувати у Верховній Раді три фракції — БЮТ, «НУНС» і Блок Литвина. «Залишився один дієвий вихід, на мій погляд, — це об’єднання у Верховній Раді демократичних, державницьких сил, усіх мислячих депутатів «Нашої України — Народної Самооборони», Блоку Литвина, БЮТ», — заявила Юлія Тимошенко позавчора ввечері в телезверненні до народу України.

До Віктора — один Леонід

До Віктора — один Леонід

Урочисте засідання Верховної Ради почнеться о 10.00. Янукович зачитає текст присяги, а також звернеться до народу з інавгураційною промовою. На церемонію прийдуть високі гості, тож у парламенті посилять заходи безпеки. Для того щоб пройти всередину, журналістам знадобиться додаткова акредитація у пресслужбі — звичайні парламентські картки для працівників мас­медіа цього дня не діятимуть. Усередину пускатимуть лише до 9.15 і... не випускатимуть. Журналістів проведуть до кулуарів третього поверху (там працюватимуть телеекрани, бо потрапити на балкон пощастить не всім) і «звільнять» лише тоді, коли Віктор Янукович покине парламент уже в статусі Президента.

Всі статті рубрики