Конвертаційні мільйони за фіктивне зерно

Конвертаційні мільйони за фіктивне зерно

Потужний конвертаційний центр викрили працівники податкової міліції Сумщини. Міжрегіональна злочинна група діяла на території Сумської та Полтавської областей. Дванадцять її учасників працювали від імені одинадцяти суб’єктів господарювання — фізичних та юридичних осіб, зареєстрованих у різних містах України. За минулий та нинішній рік конвертатори незаконно перевели у готівку близько ста сорока мільйонів гривень. Збитки дер­жави при цьому становили майже тридцять мільйонів.

З Неви до Молочної

З Неви до Молочної

Береги річки Неви уяв­ляли кіселевими п’ять меш­канок Мелітополя, сподіваючись саме в російському Петербурзі забезпечити собі комфортніше життя, працюючи офіціантками, аніж на берегах рідної річки Молочної. Але в «північній Пальмірі» відразу ж з’ясувалося, що доведеться піднімати не свій життєвий рівень, а тонус пітерських сексуально заклопотаних чоловіків. Паспорти у дівчат відібрали одразу після приїзду.

Прикурити опівночі

Прикурити опівночі

В Ірпені, що під Києвом, міліція затримала трь­ох грабіжників, від яких мешканці міста стражда­ли мало не щоночі. Двоє братів — 18 та 20 років, а також їхній судимий 21–річний товариш вирішили долати матеріальну скруту пограбуваннями. Для цього озброїлися пістолетом та арматурою, повідомила «УМ» співробітник прес–служби обласної міліції Київщини Любов Задорожна.

Інтерактивний фейс–контроль

Інтерактивний фейс–контроль

Табличка з написом «зачинено» на дверях салону гральних автоматів у центрі Лубен насправді була шлагбаумом тільки для «ненадійних» клієнтів. Щоб їх «відшити», тут після заборони грального бізнесу запровадили подвійний фейс–контроль. Кожному потенційному відвідувачу спершу належало «сподобатися» камері відеоспостереження, вмонтованій у віконечко вхідних дверей, а потім ще й адміністратору зали. Тільки його особистий дозвіл давав гравцям омріяну перепустку. Перевага тим, кого господарі салону знали в обличчя.

Поцупив — і в монахи?

Поцупив — і в монахи?

Два пограбування церкви впродовж однієї доби — зухвальство, з яким правоохоронці ще не стикалися. А що вже казати про обурення мешканців села Балки Василівського району, де сталася НП. «Громада ходить до храму морально очищатися, а дехто, навпаки, — грішити, — обурюється сільський голова Анатолій Вейпан. — Тому люди охоче допомагали слідчим вийти на слід виродка».

Всі статті рубрики