Президентові — 56

Президентові — 56

Учора третьому Президентові України Віктору Ющенку виповнилося 56 років. Він народився на Сумщині, в селі Хоружівка 23 лютого 1954 року, в родині вчителів. Свій день народження глава держави святкував у Києві, «вихідного» собі не робив, тож першу половину дня провів на своєму робочому місці.

Гречка тягнеться до цукру

Гречка тягнеться до цукру

Пройшовшись по виробниках цукру, Антимонопольний комітет звернув увагу й на інші складові «продуктового кошика»: гречку та овочі. «Я дав доручення здійснити перевірки обґрунтованості зростання цін на гречку», — заявив учора виконувач обов’язків голови АМКУ Олександр Мельниченко. За даними комітету, ціна на цю крупу за першу половину лютого виросла більш ніж на 10 відсотків: у столиці кілограм гречки вроздріб коштує 5,6 гривні, а в регіонах подекуди «зашкалює» й за 7 гривень.

Древній звір із підземелля

Древній звір із підземелля

Якраз до 50–річного ювілею тернопільського спелеологічного клубу «Поділля» улюблені печери зробили його членам неабиякий подарунок. Досліджуючи лише кілька місяців тому відкриту ними нову гілку другої за розмірами у світі гіпсової печери «Озерна» на півдні Тернопільщини, «подоляни» виявили кістки (частини кінцівок та ікла) невідомих стародавніх тварин.

«Главред» протестує

«Главред» протестує

Наприкінці робочого дня у понеділок інтернет–видання «Главред» та група сайтів «Главред» (VIP.glavred, Stars.glavred, Sport.glavred та Stolitsa.glavred) оголосили про початок безстрокового страйку. Причина — невиплачені зарплати за грудень і січень та заборговані з вересня гонорари позаштатникам. На зборах трудового колективу за страйк проголосувало 37 із 55 співробітників. До інтернетників також приєдналися співробітники щотижневого журналу «Главред».

З лінійки — на бал!

З лінійки — на бал!

Цьогоріч уперше в історії вітчизняної школи випускні бали відзначатимуть у травні, а не в червні. Причому в Києві останній дзвоник пролунає в один день із врученням атестатів відбудеться в один день — 28 травня.

Я тебе породила, я і вбила

Я тебе породила, я і вбила

Страшну знахідку виявив чоловік, який шукав порожні пляшки у сміттєвому бачку готельного комплексу «Глобус» на об’їзній дорозі обласного центру. Уже мертве немовля було запаковане у звичайний поліетиленовий пакет. Чоловік повідомив про це працівникам готелю, а ті зателефонували в міліцію.

Рай для криміналу

Рай для криміналу

Днями набув чинності вирок Павлоградського міськрайонного суду, за яким до різних термінів позбавлення волі засуджено громадян І. Коваленка, В. Бабенка, В. Шадієва та В. Голуба. Усі вони були учасниками злочинної схеми, яка діяла на державному підприємстві «Науково–виробниче об’єднання «Павлоградський хімічний завод». Робітники цеху утилізації боєприпасів Голуб та Бабенко, маючи безпосередній доступ до вибухових речовин та боєприпасів, викрадали і передавали їх працівникові воєнізованої охорони заводу Шадієву. А той, користуючись службовим становищем, вивозив викрадене з території режимного підприємства без нагляду на службовому транспорті та передавав організатору злочинної групи Коваленку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики