Футболіст і співачка — не завжди пара

Футболіст і співачка — не завжди пара

Про таку дівчину, як колишня солістка дівчачого гурту «Гьорлз елауд» Шеріл Коул, мріють мільйони чоловіків. Красуня з чудовим голосом, багата, знаменита, та ще й очолює рейтинг найсексуальніших жінок світу за версією журналу FHM. Але ні врода, ні успіх та гроші щастя не забезпечать — у цьому Шеріл переконалася на власному досвіді. Як пише британська преса, співачка перебуває на межі розлучення. Її чоловік, гравець футбольного клубу «Челсі» Ешлі Коул, так довів Шеріл своїми зрадами, що навіть її ангельське терпіння вже не витримує.

Дівчатка за викликом, вони ж медсестри

Дівчатка за викликом, вони ж медсестри

Відтепер до переліку послуг швейцарських повій входить також надання клієнтам першої медичної допомоги та виведення їх зі стану клінічної смерті. Як повідомляє газета «Дейлі телеграф», влада альпійської країни та власники борделів пішли на такий крок з огляду на те, що останнім часом почастішали випадки смерті клієнтів похилого віку від надмірного фізичного та емоційного перенапруження. Останньою жертвою став пенсіонер, який користався послугами жриці кохання після прийому занадто великої кількості ліків для підвищення потенції.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Чого ти такий задоволений?

— Теща на 23–тє спінінг вугле­пластиковий подарувала.

— Так вона ж тебе ненавидить!?

— А я кілька днів бубнів: «Ненавиджу вуглепластикові спінінги! Не приведи Господи хтось подарує вуглепластиковий спінінг...»

Всі статті рубрики