Футболіст і співачка — не завжди пара

23.02.2010
Футболіст і співачка — не завжди пара

Шеріл Коул.

Про таку дівчину, як колишня солістка дівчачого гурту «Гьорлз елауд» Шеріл Коул, мріють мільйони чоловіків. Красуня з чудовим голосом, багата, знаменита, та ще й очолює рейтинг найсексуальніших жінок світу за версією журналу FHM. Але ні врода, ні успіх та гроші щастя не забезпечать — у цьому Шеріл переконалася на власному досвіді. Як пише британська преса, співачка перебуває на межі розлучення. Її чоловік, гравець футбольного клубу «Челсі» Ешлі Коул, так довів Шеріл своїми зрадами, що навіть її ангельське терпіння вже не витримує.

Одна з найуспішніших і найкрасивіших пар Британії зіграла весілля у липні 2006 року. Тоді Шеріл з Ешлі називали «конкурентами» Вікторії та Девіда Бекхемів: вона — теж співачка, він — теж футболіст. Але, на відміну від Девіда, Ешлі одразу ж почав зраджувати дружину наліво й направо. Нинішнє «святкування» Дня Валентина остаточно урвало терпець Шеріл: напередодні свята закоханих 26–річна зірка знайшла в мобільному телефоні чоловіка фото його оголених коханок. Ще за кілька днів одна з прихильниць футболіста заявила, що напередодні матчу «Челсі» провела з Ешлі ніч. А тепер з’явилися чутки ще й про те, що Коул спить із секретаркою команди Вікі Гуг...

Наразі Шеріл перебуває в Лос–Анджелесі, де записує спільну композицію з хіп–хоп–групою Black Eyed Peas. А коли повернеться до Лондона, то збирається подати на розлучення. Якщо це справді станеться, шлюборозривний процес буде нелегким. Пара не укладала шлюбний контракт, а доходи Шеріл, незважаючи на її популярність, значно скромніші, ніж у футбольної зірки Ешлі.