Дівчатка за викликом, вони ж медсестри

23.02.2010

Відтепер до переліку послуг швейцарських повій входить також надання клієнтам першої медичної допомоги та виведення їх зі стану клінічної смерті. Як повідомляє газета «Дейлі телеграф», влада альпійської країни та власники борделів пішли на такий крок з огляду на те, що останнім часом почастішали випадки смерті клієнтів похилого віку від надмірного фізичного та емоційного перенапруження. Останньою жертвою став пенсіонер, який користався послугами жриці кохання після прийому занадто великої кількості ліків для підвищення потенції.

Щоб фатальні випадки в будинках розпусти траплялися якнайрідше, відтепер до традиційного набору секс–причандалля повій додалися ще й дефібрилятори — медичні прилади, які діють на серцевий м’яз контрольованим електрошоком, відновлюючи нормальну роботу серця. Швейцарські лікарі навчатимуть працівниць борделів і секс–клубів правильно працювати з дефібриляторами та надавати інші види невідкладної допомоги при серцевих нападах.

«Таке навчання потрібне, бо нашими послугами користаються багато літніх чоловіків, а випадки смерті клієнтів є для нас поганою рекламою», — пояснив газеті власник одного з публічних будинків у Лугано, місті в італомовній частині Швейцарії. Тут діють 38 борделів, хоча населення міста становить лише 53 тисячі осіб. У будинках розпусти працюють дівчата переважно з Латинської Америки та Східної Європи, а 80 відсотків клієнтів приїздять із сусідньої Італії, де проституція є нелегальною. Значна їх частина — пенсіонери.