Пристрілка триваєww

Пристрілка триваєww

З індивідуальною гонкою наші «стріляючі лижники» пов’язували особливі надії, адже тут на перше місце виходить влучність на вогневих рубежах — за кожен промах додають штрафну хвилину. А саме чиста стрільба — головна перевага українців, які завдяки цьому нерідко мали успіхи в «індивідуалці» (бо у фізичній підготовці ми поступаємося провідним біатлонним державам). Утім сподівання виявилися марними — в четвер вище восьмого місця наші знову не піднялися.

Лід і піт

Лід і піт

До середи традиційно сильна в зимових видах спорту норвезька збірна не тішила своїх уболівальників високими досягненнями, перебуваючи з двома срібними та стількома ж бронзовими нагородами поза десяткою лідерів командного заліку. Але прорив у два останні дні дозволив «вікінгам» опинитися серед трійки збірнихлідерів.

Важке пробудження

Важке пробудження

Єдиний представник України на «весняній» європейській арені, донецький «Шахтар», змушений «віддуватися» за весь наш футбол. Титул володаря Кубка УЄФА накладає на віцечемпіона України відповідальність, та й суперники тепер зовсім поіншому налаштовуються на донеччан.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики