Хотіли красти... міст

Хотіли красти... міст

«Крадуть міст», — коротко повідомив дільничних інспекторів чергової частини Іллічівського райвідділу міліції Маріуполя голова Талаковської селищної ради. І йому справді було не до жартів, бо ж він на власні очі бачив, як у балці в провулку Підгірному невідомі ріжуть пішохідний металевий міст. Та так, що аж іскри летять.

«Наводка» від екстрасенсів

«Наводка» від екстрасенсів

Пошуками Михайла Греджєва, пенсіонера МВС, сімферопольські оперативники зайнялись відразу, коли надійшла інформація про його раптове зникнення. Греджєв «грачував» на власній «Волзі» в районі одного з ринків Сімферополя, тож ця обставина стала «відправною точкою» для сищиків. Там вони й відшукали перших свідків–таксистів, котрі розповіли, що тієї фатальної ночі їхній колега зголосився відвезти двох захмелілих молодиків за 80 гривень у ближнє село Мазанку (він навіть радився з цього приводу зі своїм колегою. — Авт.).

Убивча позика

Убивча позика

Навіть тепер, коли суд поставив останню крапку в цій кримінальній справі, важко відповісти на запитання, куди врешті–решт пішли гроші, які мешканець села Корделівка Юрій Родічев позичив у кількох банків, кредитної спілки та у громадянки Н. Спочатку вони йому знадобилися, щоб купити машину. Трохи поїздивши на ній, чоловік автівку продав, однак кредити не повернув.

Зовсім не майор...

Зовсім не майор...

Інформація про те, що в обласному центрі з’явився спритний офіцер УБОЗу, який нібито береться для бажаючих «пробити» дозвіл на купівлю пістолетів для стрільби гумовими кулями, відразу зацікавила оперативні служби міліції. По–перше, невідомий відрекомендовувався майором елітного підрозділу, а такої людини серед особового складу не було, по–друге, за послугу він просив кілька тисяч гривень. Відтак вирахувати спритника було справою техніки.

Всі статті рубрики