Удар оцтом

Удар оцтом

Продавчиня Олена готувалася до закриття магазину, коли до неї зайшов її молодий чоловік Тимофій (прес–служба Луганського міського управління МВС імена реальних учасників пригоди замінила). Цей прихід не дозволив їй вчасно зачинити на замок двері, і до торгової точки ввалилися ще двоє постійних покупців — обох звали Степанами. Тезки купили пляшку коньяку, але на зимовий вітер виходити не поспішали — зупинилися в «тамбурі», голосно обговорюючи, де б у комфортних умовах «прикінчити» коньяк. Дівчина вже виходила з підсобки, коли до торгової зали увірвалися двоє невідомих дужих чоловіків у масках. Причому один тримав у руках напівпрозорий пакет, з якого випирало щось, що дуже нагадувало ствол пістолета.

«Великий луг» продала «мати»?

«Великий луг» продала «мати»?

Оборудку за схемою «я клієнту земельки у зеленому заповіднику, а він мені навзамін — купу «зелені» землевпорядник селищної ради, що розташована у передмісті Запоріжжя, прокручувала з надією на безкарність: щедрий платник освоюватиме 0,15 гектара заповідника «Великий Луг», а вона хутенько знайде куди приткнути 25 тисяч «баксів».

Поклик крові

Поклик крові

Дані судової статистики за минулий рік мимоволі примушують здригнутися. У 2009 році Апеляційний суд Вінницької області розглянув 24 кримінальні справи, в яких підсудних притягували до відповідальності за так звані «кваліфіковані вбивства», тобто такі, що характеризуються підвищеною суспільною небезпечністю. Із них п’ятеро засуджених — це люди, що один раз уже були засуджені за такий самий злочин і вийшли з колоній або після закінчення терміну покарання, або після умовно–дострокового звільнення. Тобто йдеться про рецидивістів, які не стають на шлях виправлення.

Прихистили бузувіра

Прихистили бузувіра

Трагедія трапилася в селі Худоліївка Чигиринського району. Тіло 13–річного підлітка виявила його мати, яка повернулася додому. Жінка три тижні гостювала в старшої дочки на Хмельниччині, а коли зайшла до хати, то в одній із кімнат побачила закривавлене тіло сина. «На місці злочину оперативники встановили, що 13–річний підліток пішов із життя не з власної волі, хоч убивця й намагався зімітувати самогубство, перерізавши йому вени», — повідомили «УМ» у прес–службі обласної міліції.

Всі статті рубрики