Нуль без палички — зброя проти хабара

Нуль без палички — зброя проти хабара

Нумізматам на замітку: у рамках програми боротьби з корупцією в Індії випустили особливі банкноти номіналом нуль рупій. За повідомленням агенції «Росбалт», нові купюри цілком можливо сплутати зі справжніми — вони майже ідентичні офіційним банківським білетам, лише замість цифри номіналу стоїть «0», а ще — додані написи–гасла: «Викоренити корупцію на всіх рівнях» і «Я обіцяю не брати й не давати хабарі».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Фен–шуй — це вчення, згідно з яким китайці стають щасливими, переставляючи речі у своїй квартирі.

Найзаможніша і найпривабливіша

Найзаможніша і найпривабливіша

За версією героїні знаменитого радянського фільму, «в 40 років життя тільки починається». Але таке бачення давно застаріло. Для декого життя починається на восьмому десятку. Принаймні — для відомого радянського і російського артиста Михайла Кокшенова. У свої 72 роки він розлучається з другою дружиною, щоб одружитися втретє.

Від «Герміони» — з любов’ю

Від «Герміони» — з любов’ю

Зірка фільмів про Гаррі Поттера, актриса Емма Уотсон, встигає не лише в кіно зніматися, а й навчатися та брати участь у рекламних фотосесіях — виконавиця ролі Герміони є «обличчям» фірм Burberry і Chanel. Але й на цьому невтомна дівчина не зупинилася, підписавши контракт із брендом People Tree, для якого погодилася спробувати свої сили в дизайні одягу. Ця марка пропагує «етичну торгівлю» і відома активною благодійною та правозахисною діяльністю. Тому, відповідно до концепції бренду, створений Еммою одяг виготовлений винятково з натуральної вовни та бавовни.

Всі статті рубрики