Найзаможніша і найпривабливіша

06.02.2010
Найзаможніша і найпривабливіша

Михайло Кокшенов із Наталією Лепьохіною.

За версією героїні знаменитого радянського фільму, «в 40 років життя тільки починається». Але таке бачення давно застаріло. Для декого життя починається на восьмому десятку. Принаймні — для відомого радянського і російського артиста Михайла Кокшенова. У свої 72 роки він розлучається з другою дружиною, щоб одружитися втретє.

Кокшенов — зірка театру й кіно, що знявся більш ніж у ста фільмах, граючи здебільшого недолугих простаків («Спортлото–82», «Найчарівніша і найпривабливіша» тощо), — свого часу покинув акторство й узявся за режисуру. З Оленою, асистентом режисера, він прожив понад двадцять років. Але на старості літ під час подорожі літаком трапилося Михайлові нове «спортлото» — зустрів він Наталю. І закохався.

Наталія Лепьохіна — значно молодша за Кокшенова, мільйонерка, генеральний директор фірми, що виробляє нафтопромислове обладнання. Ко­мпанія перейшла до неї після смерті попереднього чоловіка. «Підприємство в Наташі величезне, потрібно все встигати, тримати у своїх руках. Ось вона цим і займається, рано встає, все контролює. Ми в нашій новій квартирі тому дві спальні й облаштували. Адже жінка — жайворонок», — цитує слова Михайла Кокшенова сайт «Дні.ру».

Пара нещодавно придбала розкішні апартаменти поруч із кіностудією «Мосфільм». Зараз там роблять ремонт, а навесні планують відзначити новосілля. Бізнесвумен Лепьохіна підтримує коханого у творчості — вона є продюсером нового фільму Кокшенова про війну.

За даними російських ЗМІ, Наталія й Михайло дату весілля ще не призначили. Але актор на всі боки заявляє, що ніколи не був таким щасливим, як тепер, що Наташа «змінила його життя», він навіть почав ходити до церкви, хоча досі духовні питання його зовсім не цікавили. Закоханий «простак» ревнує нову партнерку до онуків, дітей, роботи і прагне, щоб кохана всю увагу віддавала йому. А мільйонерка сміється: мовляв, її вистачить на всіх.