Від «Герміони» — з любов’ю

06.02.2010
Від «Герміони» — з любов’ю

Емма у вбранні власного покрою.

Зірка фільмів про Гаррі Поттера, актриса Емма Уотсон, встигає не лише в кіно зніматися, а й навчатися та брати участь у рекламних фотосесіях — виконавиця ролі Герміони є «обличчям» фірм Burberry і Chanel. Але й на цьому невтомна дівчина не зупинилася, підписавши контракт із брендом People Tree, для якого погодилася спробувати свої сили в дизайні одягу. Ця марка пропагує «етичну торгівлю» і відома активною благодійною та правозахисною діяльністю. Тому, відповідно до концепції бренду, створений Еммою одяг виготовлений винятково з натуральної вовни та бавовни.

Звісно, запрошена кінозірка не сиділа за швейною машинкою, та й малюнки до майбутньої колекції створювала не самотужки — актриса тільки висловлювала ідеї, а на папері їх утілювали професійні дизайнери. Перша колекція з іменем Емми Уотсон надійде у продаж у вересні, але побачити її можна вже сьогодні — днями було опубліковано каталог екологічного вбрання від «Герміони», у зйомках для якого активну участь узяла й сама модельєрка.

За словами Емми, під час створення колекції вона спиралася передусім на власний смак. Тому й називається лінія Love Emma («З любов’ю, Емма»). Як випливає з каталогу, дівчина надає перевагу зручному й затишному одягу: смугастим сукням–футболкам, теніскам із яскравими принтами, джемперам і жакетам пастельних відтінків та джинсам. На внутрішніх етикетках цих речей можна прочитати веселі підписи на кшталт I’m not toxic («Я не отруйне») або Please don’t panic. I’m organic («Тільки без паніки. Я — натуральне»).