Концерт по дружбі

Концерт по дружбі

«Тільки відчайдухи і мужні люди готові заспівати «Урочисту месу» Людвіга ван Бетховена. Багато артистів вважають, що це неможливо. Ми ж покажемо, яким прекрасним є цей складний твір у виконанні симфонічного оркестру та українських співаків», —розповідає на прес–конференції один із найкращих диригентів Америки, почесний музичний керівник Оркестрового ансамблю Парижа Джон Нельсон. Учора він уперше репетирував «Урочисту месу» з Київським симфонічним оркестром і хором під керівництвом Роджера МакМерріна, Національною академічною капелою «Думка» і хором Національної радіокомпанії України. У концерті також візьмуть участь провідні солісти Національної опери України і Державного академічного Большого театру Росії Вікторія Ченська, Анжеліна Швачка, Максим Пастер і Тарас Штонда.

Чорногуз із сарказмом

Чорногуз із сарказмом

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сатиричний роман Олега Чорногуза «Ремезове болото» — це твір «нового потоку» в українській літературі. Душа матері, сублімована у віртуальному АОЛ — 77, протистоїть світу зла, показує сину — головному героєві роману, реальність земного «буття для буття», яке не має жодного майбутнього. «Новели–мікрофільми», які демонструє синові АОЛ–77 — це згустки–витяжки всепланетарного життя, підпорядкованого хаотичному і неконтрольованому руху в межах володіння князя Тьми. Його слуги — Вернер, «чорний дядько» — охороняють скарб Ремезового болота, всеземний скарб — вічну людську спокусу. І над цими підземними фальшивими коштовностями сучасні скоробагатьки мріють збудувати на болоті казино...

Усе це можна було б сприймати як чисту фантасмагорію, якби не наше фантасмагоричне життя, що перевершує художню фантазію. І тільки Душа Матері дає надію, що зловісні тіні Ремезового болота зникнуть разом із хворобливим туманом безнадійного «буття для буття».

НЬЮЗ–РУМ

НЬЮЗ–РУМ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики