Останнє попередження для міліції

Останнє попередження для міліції

На Різницькій застосували новий підхід щодо публічності: минулої п’ятниці спілкувався з пресою не лише Генпрокурор Олександр Медведько, а й кілька його заступників, які курирують окремі резонансні справи. Справа Гонгадзе, отруєння Ющенка, справа Лозинського тощо — ці питання журналісти ставлять керманичам ГПУ під час кожної зустрічі, без химерного сподівання на якийсь прогрес у їхньому розслідуванні. Але цього разу особисто Генпрокурор більш жваво коментував порушені органами прокуратури «свіжі» кримінальні справи, які так чи інакше пов’язані з президентськими виборами й порушені проти колег–міліціонерів. Ще напередодні очільник ГПУ з парламентської трибуни заявив депутатам, що МВС на чолі з Луценком допустило порушення Конституції та законодавства України під час виборів Президента.

«Губа» — не жарт!

«Губа» — не жарт!

Як повідомляла «УМ», двоє 19–річних солдатів однієї з військових частин Севастопольського гарнізону минулої осені спочатку для «приколу», а далі — по–справжньому «приклались» до товариша по службі, записавши сцену побиття на відеокамеру «мобільного».

Життя за борг

Життя за борг

На минулому тижні до Дзержинського райвідділу міліції Кривого Рогу зателефонувала 39–річна схвильована жінка, яка розповіла, що її чоловік кілька днів тому поїхав із невідомими на авто й не повернувся. Як повідомили «УМ» у прес–службі обласної міліції Дніпропетровщини, вже за кілька днів оперативники вийшли на раніше судимого 49–річного громадянина, який мав до постраждалого боргові претензії. Уже невдовзі той давав свідчення.

«Маски» й без грипу «працюють»

«Маски» й без грипу «працюють»

Про грип в Україні вже стали забувати, зате роздані народу марлеві маски досі «працюють»... у парі з пістолетами. У славному місті Чигирин двоє невідомих у тих самих марлевих пов’язках та зі «стволами» взяли один із найбільших магазинів районного центру. «Близько восьмої години вечора до райвідділу міліції звернулася продавець магазину «Джерельце» й повідомила, що двоє молодиків увірвалися до приміщення й, погрожуючи зброєю, відібрали денну виручку», — розповіли «УМ» у прес–службі обласної міліції.

Всі статті рубрики