«Пудинг» «жінці року»

«Пудинг» «жінці року»

Наприкінці січня для 27–річної американської актриси Енн Хетевей настав зоряний час. Спершу саме їй на пару з президентом Американської кіноакадемії Томом Шераком доручили оголошувати цьогорічних номінантів на «Оскар». А тепер товариство студентів Гарвардського університету «Шалений пудинг» обрало Енн «Жінкою року».

Двісті тисяч за заднім сидінням

Двісті тисяч за заднім сидінням

Мабуть, багато хто з нас мріє одного прекрасного дня якщо не виграти в лотерею джекпот, то — в стилі Олександра Корейка із «Золотого теляти» — бодай знайти на узбіччі тугий гаманець із грішми. Схожі «рожеві» картинки малював у своїй уяві й пересічний мешканець американського штату Джорджія. Тож уявіть собі відчуття цього чолов’яги, коли він виявив у придбаному автомобілі, що був у вжитку, схованку з купою доларів.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Іде чоловік по вулиці. Назустріч йому юна красуня. Він думає: от би моїй дружині такі ноги... Через кілька метрів — ще одна краля. Мужик: от би моїй дружині такі груди... Приходить чоловік додому, дружина відчиняє двері, він до неї: «Люба, ти не повіриш, всю дорогу тільки про тебе й думав!»

Всі статті рубрики