Двісті тисяч за заднім сидінням

02.02.2010

Мабуть, багато хто з нас мріє одного прекрасного дня якщо не виграти в лотерею джекпот, то — в стилі Олександра Корейка із «Золотого теляти» — бодай знайти на узбіччі тугий гаманець із грішми. Схожі «рожеві» картинки малював у своїй уяві й пересічний мешканець американського штату Джорджія. Тож уявіть собі відчуття цього чолов’яги, коли він виявив у придбаному автомобілі, що був у вжитку, схованку з купою доларів.

Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», Тай Кайкендал став власником старого авто наприкінці грудня. Ця машина ще з 2006 року перебувала на поліцейському штрафмайданчику, і відтоді власник машини так і не з’явився, щоб викупити транспортний засіб. Зрештою поліція вирішила виставити автівку на продаж.

Не дивно, що через деякий час після купівлі б/у–автомобіля Кайкендал виявив у ньому несправність і змушений був зайнятися ремонтом. Тоді–то новий власник і виявив за заднім сидінням машини таємний відсік, а в ньому — 200 тисяч доларів готівкою.

Утім радість Тая була недовгою. Придивившись до грошей, він запідозрив, що купюри можуть бути фальшивими. У шерифському управлінні округу Черокі ці побоювання підтвердили. Відтак не дивно, що попередній власник — вочевидь кримінальний елемент — не забирав старе авто зі штрафстоянки.

Тепер походження пачок підробних грошей з’ясовують агенти Секретної служби США.