«Пудинг» «жінці року»

02.02.2010
«Пудинг» «жінці року»

Енн Хетевей здобула премію театралів Гарварду.

Наприкінці січня для 27–річної американської актриси Енн Хетевей настав зоряний час. Спершу саме їй на пару з президентом Американської кіноакадемії Томом Шераком доручили оголошувати цьогорічних номінантів на «Оскар». А тепер товариство студентів Гарвардського університету «Шалений пудинг» обрало Енн «Жінкою року».

Цю премію театрали Гарварду щороку вручають найкращим, на їхню думку, представникам акторського цеху. І найшанованіші знаменитості тішаться, мов діти, коли «золотий горщичок» дістається саме їм. Адже, попри «студентський» статус, цю премію в кіно– і театральних колах вважають вельми престижною.

Нагородження традиційно відбувалося весело і святково: президент і віце–президент «Шаленого пудингу» (це хлопці) перевдяглися в жіночі костюми, вручили лауреатці букет і запросили її стати королевою параду. Енн, зрозуміло, погодилася, і вся трійця, видершись на яскраво–червоний кабріолет «Бентлі», урочисто проїхалася містом.

У п’ятницю свято продовжиться: на цей день призначено нагородження «Чоловіка року», яким гарвардці визнали Джастіна Тімберлейка.