Пішов у жито...

Пішов у жито...

Його вже давно ніхто не бачив, він категорично відмовлявся зустрічатися з журналістами й наказував агентам пильно стежити за тим, щоб жодна його цитата випадково не проскочила у пресу. Але він був, він завжди існував десь там — таємничий аксакал у своїй ретельно прихованій від чужих очей цитаделі. Коли в четвер увечері інформаційні стрічки вибухнули повідомленнями про смерть Джерома Селінджера, в літературному ефірі утворився вакуум, який не затягнеться вже ніколи. В цю чорну діру провалилася ціла епоха — епоха Того–хто–ловив–дітей–у–житі. Тепер бігати над прірвою стане значно небезпечніше...

Бранці Діда Мороза

Бранці Діда Мороза

Від сильних морозів, які вже майже місяць тероризують Європу, страждають навіть ті країни, де, здавалося б, холодна погода — не дивина. Учора в крижаному полоні Балтійського моря опинився пором «Норд­ландія», на борту якого з Фінляндії до Естонії прямували близько 850 пасажирів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЗНАКова подія

ЗНАКова подія

На кордоні між Україною і Молдовою, на центральній (придністровській) його ділянці, встановили перший проміжний прикордонний знак. Таким чином держави підійшли до фінального етапу облаштування лінії міждержавного кордону та його правового оформлення (демаркації).

Всі статті рубрики