Прощавай, Крим?

Прощавай, Крим?

А відправиться пан Бен–Наїм туди, де на нього, либонь, давно чекають — до Росії. Увесь минулий рік чоловік, заповзято співпрацюючи з тутешнім штабом «регіоналів», добряче попсував нерви кримській міліції та її керівнику, генералу Геннадію Москалю. Передовсім тим, що на всіляких прес–конференціях , а ще більше в місцевих ЗМІ методично піддавав нищівній критиці Геннадія Геннадійовича і навіть задля цього напнув декілька «протестних» наметів напроти будівлі міліцейського Главку. У відповідь пан Москаль в інтерв’ю одному з місцевих щотижневиків відверто назвав того... «говнометом» Анатолія Гриценка (спікера Кримської ВР. — Авт.). Ну й, звичайно ж, міліція предметно зацікавилася тим, які шляхи–дороги привели «екзотичного» правозахисника до сонячного Криму.

Французи сидітимуть

Французи сидітимуть

Апеляційний суд міста Києва на початку цього тижня завершив розгляд апеляцій у кримінальній справі щодо колишнього голови Козелецької райдержадміністрації Володимира Француза та його брата Віктора. Суд залишив у силі вирок Святошинського райсуду столиці, винесений у травні минулого року, за яким Володимира Француза за одержання хабара в особливо великому розмірі (200 тисяч дол. США) засуджено до дев’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Його брата Віктора, як посібника в одержанні хабара, засуджено до трьох років «колючки» з конфіскацією майна. Як повідомили «УМ» у прес–службі прокуратури Чернігівщини, Віктора, який на час розгляду апеляції перебував на підписці про невиїзд, узяли під варту в залі суду.

«Золоті» ключики «ведмежатника»

«Золоті» ключики «ведмежатника»

Замість традиційної для представників цієї професії «фомки», тобто невеликого лома для зламування замків та дверей, у цього фахівця міліціонери вилучили більше ста (!) найрізноманітніших відмичок. Власне, йдеться про розкішний набір інструментів, якими зазвичай користуються представники багатьох професій — від сантехніків до ювелірів. «Фаховий» арсенал 37–річного чоловіка налічував також понад 200 «звичайних» і близько десятка електронних ключів (останніми відчинялися двері під’їздів). За таких умов завбачливо придбаний на випадок «екстриму» пістолет із гумовими кулями використовувати практично не доводилося. Адже до «зачистки» кожного наступного помешкання непроханий гість ретельно готувався. Спершу за допомогою двох біноклів увечері «вираховував» саме ті квартири, які на певний час залишалися без господарів. Потім, уже зблизька, обстежував замки їхніх дверей, обираючи ті, які міг відчинити «без шуму та пилу».

Кому сейф із валютою?

Кому сейф із валютою?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Невеличка річка в Мелітопольському районі набула слави на весь регіон завдяки… пограбуванню квартири одного заможного мешканця районного центру. Як розповіла співробітник Мелітопольського райвідділу міліції Ольга Воропай, ще місяць тому з помешкання 48–річного бізнесмена зник сейф із серйозною «начинкою»: у ньому зберігалася не лише зброя, а й 18 тисяч євро, 6900 доларів США та золоті прикраси на солідну суму.

Всі статті рубрики