Благодійність задешево

Благодійність задешево

Доля мешканців острівної держави Гаїті, зруйнованої страшним землетрусом, непокоїть увесь світ, і зірки шоу–бізнесу — не виняток. 250 тисяч доларів на допомогу жертвам стихії пожертвувала Мадонна, на цілий мільйон розкошелилися Анджеліна Джолі і Бред Пітт, більші чи менші суми виділили Дженніфер Лопес, Шакіра, Опра Уїнфрі, Кріс Мартін, Аліса Мілано, Ештон Кетчер та Демі Мур і багато–багато інших. Джордж Клуні вчора вів благодійний телемарафон зі збору коштів для гаїтян на телеканалі Ем–Ті–Ві. А голлівудська білявка Скарлетт Йоханссон вирішила допомогти інакше: щоб не викладати гроші з власної кишені, актриса виставила на аукціон... себе. Щоправда, з певними обмеженнями.

«Героїня» і боксер

«Героїня» і боксер

Український боксер Володимир Кличко й американська кінозірка Хайден Паннетьєр більше не приховують своїх романтичних стосунків. Днями парочка повернулася з Багамських островів, де провела разом майже місяць. Якщо раніше закохані (а передусім — Володимир) боялися папараці, як вогню, то тепер мало на них зважають. А, скажімо, в аеропорту Хайден зацікавлено спостерігала за тим, як папараці реагують на новий колір її волосся — білява зірка серіалу «Герої» перефарбувалася в темніший рудуватий.

«Жриці кохання» подоро­с­лішають

«Жриці кохання» подоро­с­лішають

Відвідувачі та «персонал» знаменитого амстердамського «кварталу червоних ліхтарів» у розпачі: кількість тамтешніх «жриць кохання» може скоротитися більш ніж удвічі. Міська влада хоче підвищити мінімальний вік повій до 23 років. А отже, чимало молодших «спеціалісток», які так до вподоби любителям ніжної дівочої вроди, будуть змушені шукати інше місце роботи.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Хлопчик чи дівчинка? Дівчинка чи хлопчик?..

— Та сходіть на УЗД...

— Відчепися! Ми тут прогнози виборів в Україні обговорюємо!

Всі статті рубрики