«Героїня» і боксер

23.01.2010
«Героїня» і боксер

Володя Кличко і Хайден Паннетьєр на Багамах. (Фото з газети «Більд».)

Український боксер Володимир Кличко й американська кінозірка Хайден Паннетьєр більше не приховують своїх романтичних стосунків. Днями парочка повернулася з Багамських островів, де провела разом майже місяць. Якщо раніше закохані (а передусім — Володимир) боялися папараці, як вогню, то тепер мало на них зважають. А, скажімо, в аеропорту Хайден зацікавлено спостерігала за тим, як папараці реагують на новий колір її волосся — білява зірка серіалу «Герої» перефарбувалася в темніший рудуватий.

Роман 20–річної акторки із 33–річним чемпіоном світу триває вже давно — можливо, близько року. Адже вперше двометрового боксера й маленьку (155 см) актрису «засікли» разом на початку 2009–го в нічному клубі: вони танцювали й обнімалися. Однак Кличко, як виявилося аж тепер, після того зустрічався ще й із пишногрудою німецькою акторкою та еротичною моделлю Альоною Гербер. Причому з нею він не показувався на люди ніколи, вимагаючи від фігуристої білявки суворо дотримуватися конфіденційності.

Про те, що їде на Багами з іншою, Володя Альону не навіть не попередив, тож не дивно, що Гербер образилася. Але намагається «тримати обличчя»: в інтерв’ю німецькій пресі вона запевнила, що бажає Кличкові та його новій пасії щастя, хоч і переконана, що цей роман — не більше, ніж гра на публіку.