Благодійність задешево

23.01.2010
Благодійність задешево

Скупа Скарлетт Йоханссон. (Фото з сайту Kinopoisk.ru.)

Доля мешканців острівної держави Гаїті, зруйнованої страшним землетрусом, непокоїть увесь світ, і зірки шоу–бізнесу — не виняток. 250 тисяч доларів на допомогу жертвам стихії пожертвувала Мадонна, на цілий мільйон розкошелилися Анджеліна Джолі і Бред Пітт, більші чи менші суми виділили Дженніфер Лопес, Шакіра, Опра Уїнфрі, Кріс Мартін, Аліса Мілано, Ештон Кетчер та Демі Мур і багато–багато інших. Джордж Клуні вчора вів благодійний телемарафон зі збору коштів для гаїтян на телеканалі Ем–Ті–Ві. А голлівудська білявка Скарлетт Йоханссон вирішила допомогти інакше: щоб не викладати гроші з власної кишені, актриса виставила на аукціон... себе. Щоправда, з певними обмеженнями.

Як повідомляє британський журнал «ОК!», предметом торгів стане вечір 24 січня, який четверо переможців зможуть провести із зіркою. Того дня Скарлетт гратиме у прем’єрній виставі американського драматурга Артура Міллера «Вид з мосту» в одному з театрів Бродвея. Четверо щасливчиків, які викладуть на аукціоні найбільше грошей, перебуватимуть у залі. А потім разом із Йоханссон вирушать у ресторан чи куди там знаменитість забажає. Всі виручені з аукціону кошти надійдуть у фонд допомоги жертвам землетрусу на Гаїті.

Втім охочі поспілкуватися зі Скарлетт, усупереч очікуванням, не надто поспішали вхопитися за таку можливість: за перші два дні найбільша запропонована за лот сума становила 610 доларів...