Хатинка для «заручин»

Хатинка для «заручин»

23–річна зірка «Трансформе­рів» Меган Фокс просто місця собі не знаходить, якщо бодай кілька днів про неї не пишуть у газетах. Недавно компанія «Армані» оприлюднила знімки для нової рекламної кампанії брендів Emporio Armani та Armani Jeans. Раніше «обличчями» цих марок було зіркове подружжя Вікторії та Девіда Бекхемів, а тепер їм на зміну прийшло молоде покоління: Меган із нападником мадридського «Реалу» Кріштіано Роналдо. Цілий тиждень усі таблоїди обговорювали красиві тіла актриси та футболіста, що вельми тішило Фокс. Та невдовзі увага до амбітної панночки дещо притупилася і дівчина вирішила нагадати про себе звичним способом: використавши ім’я Брайана Остіна Гріна.

Спроба номер три

Спроба номер три

Навіть після болісного й нервового розлучення із другою дружиною Хізер Міллз Пол Маккартні не втратив віру в кохання і, що головне, шлюб. Як повідомляє британська преса, днями 67–річний сер Пол зробив пропозицію одружитися своїй нинішній подрузі, на 19 років молодшій за нього бізнес–вумен Ненсі Шевелл. Вони зустрічаються вже близько двох років і, схоже, вперше після смерті першої дружини Лінди у 1998–му Маккартні почувається справді щасливим. Під його впливом Ненсі навіть стала вегетаріанкою. І дочка Пола від Хізер, шестирічна Беатріс, від нової подруги батька у захваті — коли вони всі разом їдуть кудись відпочивати, як–от недавно на Кариби, мала ні на крок не відходить від мачухи.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Центрвиборчком Росії різко засудив систему підрахунку голосів на виборах в Україні: «Це чортзна–що! Вибори вже завтра, а переможець досі не відомий!»

Всі статті рубрики