Спроба номер три

20.01.2010
Спроба номер три

Сер Пол і Ненсі Шевелл.

Навіть після болісного й нервового розлучення із другою дружиною Хізер Міллз Пол Маккартні не втратив віру в кохання і, що головне, шлюб. Як повідомляє британська преса, днями 67–річний сер Пол зробив пропозицію одружитися своїй нинішній подрузі, на 19 років молодшій за нього бізнес–вумен Ненсі Шевелл. Вони зустрічаються вже близько двох років і, схоже, вперше після смерті першої дружини Лінди у 1998–му Маккартні почувається справді щасливим. Під його впливом Ненсі навіть стала вегетаріанкою. І дочка Пола від Хізер, шестирічна Беатріс, від нової подруги батька у захваті — коли вони всі разом їдуть кудись відпочивати, як–от недавно на Кариби, мала ні на крок не відходить від мачухи.

Якщо шлюб екс–«бітла» із Хізер багато хто не схвалював, а дочки легендарного рокера від першого шлюбу просто ненавиділи Міллз, то Ненсі люблять усі. Більше того, навіть Хізер, попри те, що їхній із Маккартні розрив був вельми скандальним і неприємним, висловила колишньому чоловікові слова підтримки. «Я рада, що Пол щасливий із Ненсі. Моя дочка каже, вона чудова», — заявила Міллз.

На відміну від попередниці, пані Шевелл навряд чи полює за Половим багатством — її власні статки оцінюють у 250 мільйонів фунтів (близько 400 мільйонів доларів). Тож єдине, що наразі стоїть на перешкоді офіційному поєднанню сердець, — незавершений шлюборозривний процес Ненсі з її чоловіком Брюсом Блейкманом. Щоправда, ця тривала справа вже добігає кінця.