Хатинка для «заручин»

20.01.2010
Хатинка для «заручин»

23–річна зірка «Трансформе­рів» Меган Фокс просто місця собі не знаходить, якщо бодай кілька днів про неї не пишуть у газетах. Недавно компанія «Армані» оприлюднила знімки для нової рекламної кампанії брендів Emporio Armani та Armani Jeans. Раніше «обличчями» цих марок було зіркове подружжя Вікторії та Девіда Бекхемів, а тепер їм на зміну прийшло молоде покоління: Меган із нападником мадридського «Реалу» Кріштіано Роналдо. Цілий тиждень усі таблоїди обговорювали красиві тіла актриси та футболіста, що вельми тішило Фокс. Та невдовзі увага до амбітної панночки дещо притупилася і дівчина вирішила нагадати про себе звичним способом: використавши ім’я Брайана Остіна Гріна.

Брайан став знаменитим, зігравши роль Девіда у популярному молодіжному телесеріалі «Беверлі Хіллз 90210». Тепер акторові 37, і популярність він зберігає переважно завдяки роману з Меган. Познайомилася пара у 2004 році, потім гучно сварилася, розходилася, сходилася, і так кілька разів. У 2006–му Меган із Девідом оголосили про заручини, але знову розбіглися і... зійшлися. Після чергового розриву рік тому акторка заявила, що обоє хочуть зосередитися на кар’єрі.

А тепер новина: Фокс із Гріном одружуються. Цього разу — «майже напевне». Днями Меган навіть придбала в Каліфорнії будинок — зведений у 1936 році, з чотирма спальнями, п’ятьма ванними кімнатами, двома вітальнями тощо. За гніздечко, яке має стати сімейним, голлівудська красуня заплатила 2,9 мільйона доларів. Хоча, знаючи вибрики чорнявої бестії, можна не сумніватися: через тиждень–другий від цих «заручин» не залишиться й сліду.