Оголені борги

Оголені борги

Співробітники підрозділу боротьби з торгівлею людьми «на гарячому» — в сауні одного з гірських райцентрів Прикарпаття — викрили в сутенерстві місцеву 20–річну дівчину. Як повідомив «УМ» начальник прес–служби прикарпатської міліції Василь Гультайчук, звідниця, котру виключили з ВНЗ за нез’ясованих обставин, залучила свою колишню колежанку з навчання до проституції, аби вона в такий спосіб поетапно повертала їй позичені гроші.

Тверда перина для жигало

Тверда перина для жигало

Днями в Кременчуці правоохоронці «застукали» двох місцевих молодиків після «найінтимнішої» справи — коли один із них узяв 400–гривневий «гонорар» від двох спраглих до сексуальних утіх землячок. Так, 32–річний Віталій виконував роль сутенера, котрий привіз замовницям 25–річного «хлопчика за викликом» Сашка. Познайомилися вони зі своїми клієнтками через оголошення в місцевій пресі, що й дало змогу міліції «вирахувати» підприємливих бійців специфічного «фронту». Кожен із них оцінював свої послуги у 200 гривень.

На пенсії не сховалась

На пенсії не сховалась

Прибутки великого підприємства, та ще й у значних розмірах, просто так від оподаткування не сховаєш. Однак при бажанні завжди можна вигадати хитрі схеми, щоб частину коштів «винести за дужки». Одну з них спробувала реалізувати на практиці головбух ВАТ «Вінницягаз» Галина Т.. Вона скористалася тим, що деякі суми з обігу були спірними — щодо них розглядали справи в господарських судах, а тому кошти не включали до підсумкової цифри валового доходу підприємства.

Bже не приїде ревізор...

Bже не приїде ревізор...

Інспектор–ревізор одного з відділень Сумської міжрайонної державної податкової інспекції потрапила в поле зору працівників управління боротьби з економічними злочинами через оперативну інформацію. Стало відомо, що вона вимагає з місцевого підприємця дві тисячі гривень. За справу, варту того: мовляв, на початку року перевірятимуть твою підприємницьку діяльність, можливі чималі штрафи. Але інспектор пообіцяла, що до графіка перевірок його прізвище може й не потрапити... Якщо, звісно, не пошкодує винагороди для своєї «опікунки».

Всі статті рубрики