За Матадором і Царем

За Матадором і Царем

Ще за кілька днів до фінішу 32–го ралі–рейду «Дакар» стало зрозуміло, що по перемогу в Кубку конструкторів у різних класах отримають такі гіганти машинобудування, як «Фольксваген», КТМ, КамАЗ та «Ямаха». Та й імена гонщиків, які опиняться на першій позиції в генеральній класифікації своїх класів, можна було назвати заздалегідь із великою часткою ймовірності.

Тигр живий, але огризається слабо

Тигр живий, але огризається слабо

Ще зовсім недавно ці два клуби фігурували серед головних претендентів на перемогу в чемпіонаті, паралельно захищаючи честь України в єврокубках. Однак перипетії в донецькому колективі буквально за день перетворили володаря «срібла» минулого чемпіонату на одну з найбідніших команд ліги, яку залишили всі легіонери. На що донеччани можуть розраховувати в ігровому плані, виступаючи в ослабленому складі, і мала дати відповідь суботня гра проти маріупольців.

Птах кровожерний

Птах кровожерний

До спареного домашнього туру, в якому київський «Сокіл» мав прийняти «Німан» та «Брест», український чемпіон підійшов із серією з двох поразок поспіль. Причому невдачі спіткали підопічних Сеуканда в поєдинках саме з тими клубами, в яких вони мали змогу реваншуватися минулого уїк–енду. Відплата була гідною.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Острів везіння

Острів везіння

Із 2006 року, після успіху на турнірі серії WTA в Люксембурзі, Олена Бондаренко не вигравала помітних турнірів в «одиночці». Цю обставнину Олена виправила уже в першому своєму турнірі в новому році: на змаганні з призовим фондом 220 тисяч доларів в австралійському місті Хобарт, що на острові Тасманія, Бондаренко–старша нарешті тріумфувала — в суботу вона переграла у фіналі ізраїльтянку Шахар Пеер.

Всі статті рубрики