Співай, реп читай, гроші заробляй!

Співай, реп читай, гроші заробляй!

Незрівнянна Бейонс, яка минулого року, здається, перемогла в усіх можливих рейтингах і здобула всі премії, досягла чергової вершини. Цього разу особливо приємної, позаяк компанію їй склав коханий чоловік, репер Джей Зі. Разом вони очолили щорічний рейтинг найбагатших пар шоу–бізнесу, опублікований престижним журналом «Форбс».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Новини. Вчора під час акції протесту біля Кабінету Міністрів переодягнені в цивільне міліціонери побили мітингувальників, переодягнених у пенсіонерів.

«Фейсбук» до тюрми доведе

«Фейсбук» до тюрми доведе

Соціальні інтернет–мережі крокують по планеті. Здається, нема такого офісу, який би не зазнав навали «Однокласників», і навіть дітлахи повально реєструються якщо не у «Фейсбуці», то «В контактє». Ясна річ, що в значно більш інтернетизованих країнах Заходу ця пошесть виражена ще яскравіше. Тож не дивно, що такий собі британець Крейг Лінч, утікши у вересні минулого року з в’язниці «Голлеслі Бей» у графстві Саффолк, завів собі акаунт на сервісі Facebook. Навряд чи б його історія була цікавою для газет, якби грабіжник Лінч на своїй інтернет–сторінці не почав збиткуватися над поліцейськими, водити їх за носа, загадуючи різні загадки щодо місця свого перебування.

Ізраїльська армія бойкотуватиме Бар

Ізраїльська армія бойкотуватиме Бар

Раніше топ–модель Бар Рафаелі у себе на батьківщині була загальною улюбленицею. Але віднедавна симпатії деяких ізраїльтян до зіркової співвітчизниці вщухли. Йдеться про представників збройних сил Ізраїлю, які вкрай незадоволені тим, що Бар «відкосила» від обов’язкової служби в армії. Обурені набажанням супермоделі захищати вітчизну, армійці закликають ізраїльтян бойкотувати всі товари, які рекламує Рафаелі. Таку ініціативу днями висловив керівник відділу кадрів ізраїльських збройних сил генерал Аві Замір.

Всі статті рубрики