НОВИНИ ПЛЮС

25.12.2009

Фінансування виборів Президента

Президент не виключає, що парламент буде змушений зібратися позачергово. На думку Віктора Ющенка, проблема з фінансуванням виборів Президента має бути вирішена на позачерговій сесії ВР. «Ми живемо в парламентській державі, і тому питання будь–якого фінансування належить виключно до компетенції Прем’єра і [парламентської] більшості і, без сумніву, позачергової сесії», — сказав Ющенко в інтерв’ю телерадіокомпанії «Крим».

Справа Лозинського

Колишнього народного депутата від БЮТ Віктора Лозинського, звинуваченого в убивстві людини, буде затримано най­ближчим часом. Про це в інтерв’ю «5–му каналу» заявив голова СБУ Валентин Наливайченко. «Я відповім відверто: найближчим часом, тому що оперативно–розшукові заходи не зупиняються ні на мить... Розшук буде тривати так само інтенсивно, і ми дуже сподіваємося найближчим часом отримати результат», — зазначив Наливайченко.

Черновецький здався

Київська міська рада достроково припинила депутатські повноваження сина київського міського голови Степана Черновецького. За відповідне рішення проголосували 83 депутати. Рішення було ухвалене на підставі особистої заяви Черновецького–молодшого.