Три кілограми «щастя»

Три кілограми «щастя»

У «скарбничці» кожного народу світу є страви, які позитивно впливають на імунну систему. Люди впродовж багатьох століть відбирали рецепти «оздоровлюючих» каш, салатів, супів, перетирань і запіканок, орієнтуючись на єдине, в чому могли переконатися, — власний досвід. А згодом лікарі розбирали той же зелений чай «по молекулах» і ламали голову в пошуках наукового обґрунтування цілющого впливу напою чи наїдку на людський організм. І треба сказати, що в більшості випадків дослідники знаходили унікальні природні інгредієнти, на основі яких можна було створювати ліки. Причому деякі «корисності» надзвичайно актуальні сьогодні — для профілактики та лікування і звичайного сезонного грипу, і більш небезпечного — «каліфорнійського».

Хімікат гарного настрою

Хімікат гарного настрою

На додаток до своїх численних цілющих властивостей ароматний напій із зелених листочків ще й успішно знімає симптоми депресії у людей «за сімдесят». Такі результати отримала група фахівців японського університету Тохоку, повідомляє «Медлінкс».

Всі статті рубрики