Рада впала у зимову сплячку

Рада впала у зимову сплячку

Наступного разу ми побачимо Верховну Раду вже після першого туру президентських виборів. Парламент, який на виборах 2004 року активно контролював виборчий процес, цього разу просто вмив руки. Можливо, через те, що вибори–2010 накладаються на новорічні та Різдвяні свята — депутатам хочеться відпочити...

«Мені тринадцятий давали...»

«Мені тринадцятий давали...»

У виборчих бюлетенях може зникнути нумерація кандидатів. Претенденти на посаду глави держави можуть розташовуватися в документі в алфавітному порядку, без указування цифр. Принаймні це випливає з рішення Київського апеляційного адміністративного суду, який зобов’язав Центральну виборчу комісію скасувати нумерацію в бюлетенях.

Юлю, зізнайся виборцям!

Юлю, зізнайся виборцям!

Резонансні публікації «УМ» із викладом документів кримінальних справ стосовно Юлії Тимошенко, порушених і закритих свого часу в Україні та Росії, зацікавили не лише наших читачів, а й народних депутатів із фракції «Наша Україна — Народна самооборона». Нагадаємо, що у статті «Кандидат–хабарниця» від 11.12. 2009 р. йшлося про те, що кандидат на посаду глави держави Юлія Тимошенко, подаючи до ЦВК документи, приховала від виборців окремі факти власного кримінального минулого. На прохання читачів, «УМ» на минулому тижні навела зразок інформаційного запиту виборця до кандидатки Тимошенко. А днями захистити право виборців знати всю інформацію про кандидатів у президенти України, щоб зробити правильний вибір, вирішили депутати Микола Кульчинський, Василь Петьовка, Ксенія Ляпіна, Іван Стойко та Володимир Карпук.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики