Битви за верстат не буде

Битви за верстат не буде

Учора сплив п’ятирічний термін повноважень голови вітчизняного центробанку Володимира Стельмаха. Відтак існують такі можливі варіанти розвитку подій: голова НБУ сам напише заяву про звільнення або ж відповідне подання зробить Президент України — і внесе на розгляд до Верховної Ради прізвище нового керівника фінрегулятора (а такого наміру Віктор Ющенко, вочевидь, не має). Головний нюанс — на відміну від більшості високих державних посад, законодавство не передбачає посади «в.о. голови Нацбанку».

Бюджет, будь ласка!

Бюджет, будь ласка!

Президент вимагає від уряду негайно внести проект бюджету на наступний рік. Віктор Ющенко переконаний, що відсутність ухваленого бюджету несе низку надзвичайно серйозних загроз, повідомила на вчорашній прес–конференції прес–секретар Ющенка Ірина Ванникова.

Відповідальний патріотизм

Відповідальний патріотизм

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шановні добродії!

Звертаюся до вас як до кандидатів у президенти від українського національно–демократичного спектра політики. Решта кандидатів ще не досягли української сутності, для них Україна — це лише територіально–економічний простір. Тому духовно–культурні та національні надбання українського народу, наша мова, наша героїчно–трагічна історія для них не є вищими цінностями, а лише звичайною абстракцією.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Місяць, який визначить п’ятирічку

Місяць, який визначить п’ятирічку

Для того, аби щось змінити у виборчих розкладах, кандидатам залишилося не так уже й багато часу — один місяць. Це при тому, що невдовзі Україну охопить святковий настрій, і на якийсь час виборці втратять інтерес до перегонів. Хоча за новорічним та різдвяним столами, поза сумнівом, обов’язково лунатиме: «А за кого ви голосуватимете?». Не виключено, що хтось і визначатиметься під «Олів’є» та кутю.

Рейтинговий олімп української політики протягом останніх років залишається незмінним. На перших позиціях стабільно перебувають Віктор Янукович та Юлія Тимошенко. У якийсь момент лідерка БЮТ наздогнала голову Партії регіонів. Але зараз розрив є значно більшим.

Не менша боротьба точиться за третє місце. Хто буде «бронзовим» — той стане конкурентом Юлії Володимирівні. Той теоретично замахнеться на другий тур.

Всі статті рубрики