Різницька, прощавай...

Різницька, прощавай...

Як повідомив «УМ» речник ГПУ Юрій Бойченко, учора Генпрокурор Олександр Медведько задовольнив рапорт свого заступника Олександра Шинальського про відставку (поданий ним у понеділок) і звільнив його з органів прокуратури за власним бажанням.

Міністр подвійних стандартів

Міністр подвійних стандартів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Усі намагання керівництва МВС продемонструвати ефективну роботу відомства, схоже, є не більше, ніж популізмом, добре засвоєним під час роботи в уряді Тимошенко. Судіть самі. Спершу опальний Луценко «погорів» на скандалі в аеропорту Франкфурта–на–Майні. Свою невинність міністр довести українському суспільству так і не зміг. А німецька сторона не захотіла вплутуватися і виправдовувати ганебний для України вчинок посадовця високого рангу. Але у тій же Німеччині в аналогічній ситуації держслужбовець вважав би за приниження свого народу і далі залишатися на посаді. Та якщо вибирати між сумлінням і кріслом, то пан Луценко, видається, свій вибір зробив давно. Днями Юрій Віталійович поговорив «по–чоловічому» з Нестором Шуфричем, внаслідок чого обізвав останнього словом, «достойним» міністерського рангу, — «чмом»

Щодо Феміди скажіть бодай слово

Щодо Феміди скажіть бодай слово

Таку пропозицію до усіх вісімнадцяти претендентів на крісло глави дер­жави від усіх служителів Феміди озвучив президент Асоціації суддів України Олег Присяжнюк. Кандидатів просять сказати, як саме вони планують покращити роботу суддів та вирішення ключових проблем у сфері вітчизняного правосуддя. І взагалі, яким вони бачать порядок обрання і призначення суддів, у тому числі на адміністративні посади, якою має бути суть статусу голови суду, як збираються вирішувати проблеми фінансування судів і соціального захисту суддів, а також якою має бути відповідальність носіїв суддівської мантії за винесення неправомірних рішень тощо.

Всі статті рубрики