Комбінатори у білих сорочках

Комбінатори у білих сорочках

Російське прислів’я щодо того, чи може одяг красити людину, зазнало на Луганщині чергове фіаско. Виявляється, міліцейський мундир цілком може перетворити пересічного кримінальника на завзятого борця із цілою низкою правопорушень у сфері торгівлі. І не тільки в ній.

«Ментовський» привіт на той світ

«Ментовський» привіт на той світ

Вражаючий факт із практики тепер уже колишніх міліціонерів днями «засвітили» полтавські правозахисники та журналісти. Наприкінці листопада сусідка небіжчиці, що відійшла у кращий світ півроку тому, звернулася до редакції однієї з місцевих газет із листом–розповіддю про те, як двоє правоохоронців зняли з банківської кредитної картки померлої три тисячі гривень. Як з’ясувалося, саме ці стражі правопорядку, працівники Ленінського райвідділу міліції Полтави, засвідчували ненасильницьку смерть одинокої пенсіонерки в її помешканні. При цьому вирішили «провести» жінку в останню дорогу вельми своєрідно...

Ва–банк по–луцьки

Ва–банк по–луцьки

Останнім часом на Волині побільшало пограбувань. На тлі банальних квартирних крадіжок та вуличних «експропріацій» мобільних телефонів почастішали викрадення золотих прикрас та дорогоцінностей із торгових точок. Нещодавно в одному з райцентрів металевий кіоск, що торгував виробами зі срібла та золота, зловмисники просто розрізали ножицями як консервну банку. Поцупили небагато–немало — срібних виробів десь тисяч на три. Хоча точно сказати, скільки саме, не змогла навіть міліція, бо власники кіоску самі не бажали витоку цієї інформації. Напевне, мали що приховувати від податкових органів. А злочинців затримали вже за кілька днів. Чоловіки приїхали на заробітки на Волинь, але з роботою не дуже пощастило, отож і піддалися спокусі грабунку.

Держтаємниця від орендарів

Держтаємниця від орендарів

У Чернівцях співробітники СБУ виявили факт несанкціонованого витоку відомостей, які є власністю держави. Однією із державних установ для виробничих потреб було взято в оренду комп’ютерне обладнання у комерційної структури. Як з’ясували оперативники, у подальшому ці «компи» використовували для обробки конфіденційної інформації з грифом обмеженого доступу. Частину цієї інформації держслужбовці навіть скопіювали на жорсткі диски системних блоків орендодавця.

Всі статті рубрики