Австрійське «молоко»

Австрійське «молоко»

Після хай навіть і не медальних, але доволі непоганих очкових здобутків першого етапу в шведському Остерсунді виступ наших біатлоністів у Хохфільцені став розчаруванням. За три змагальні дні наші жодного разу не потрапили до десятки найкращих в індивідуальних стартах. Щоправда, в естафеті наші жінки фінішували дев’ятими, але для призерок чемпіонату світу в цій дисципліні такий показник є невдачею. А що вже казати про 20те місце нашої чоловічої команди?

Упали в сплячку

Упали в сплячку

Із великим футболом Україна попрощалася до наступного року. Щоправда, буде ще один матч «Шахтаря» в єврокубку, але гратимуть «гірники» в Сербії. Черговий же тур першості в більшості міст відбувся на засніжених газонах під акомпанемент опадів. Попри не надто футбольні умови, вболівальники побачили чимало цікавих поєдинків — були тут і вольові перемоги, і вилучення, і визначний, але сумний ювілей. Наступних сюрпризів від своїх команд фанам доведеться чекати більше двох місяців — 18–й тур заплановано на 27 лютого.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Українсько–польські квіти

Українсько–польські квіти

Учора в столиці України відбувся захід, який ще на один крок наблизив нас до фінальної частини континентальної футбольної першості 2012 року. Тут презентували логотип та гасло Євро–2012, яке є найголовнішою метою нашої країни у найближчі роки. Після п’ятничного підтвердження в УЄФА права чотирьох українських міст приймати матчі фінальної частини турніру понеділкова презентація проходила в особливо радісній атмосфері.

Безпородна перемога

Безпородна перемога

Тепер усім зрозуміло, чому бійці суперважкого дивізіону не палають бажанням битися з Кевіном Джонсоном. Слави в поєдинку проти такого невиразного суперника не здобудеш, а програти або принаймні отримати по макітрі цілком можливо. Це все одно, що бити горохом об стіну. Що вже казати про інших, якщо навіть чемпіон світу WBC Віталій Кличко так і не зміг відправити темношкірого американця відпочити на підлозі рингу. Таке в професіональній кар’єрі з українцем трапилося лише вдруге в його 39 переможних боях — у 2000 році якимось чином встояв «Німецький дуб» Тімо Хоффманн. Та й такі запухлі очі Кличка–старшого після двобоїв давненько не доводилося бачити.

Всі статті рубрики