Буянив актор для курсанта

Буянив актор для курсанта

За сприяння Організації з безпеки та співробітництва у Європі у Дніпропетровському держуніверситеті внутрішніх справ нещодавно відкрито першу в Україні інтерактивну класну кімнату, за допомогою якої курсантам читатимуть спецкурс із протидії насильству в сім’ї. Відтепер майбутні міліціонери засвоюватимуть тему насильства у сім’ї з максимальною наочністю. В обладнаному під однокімнатну квартиру класі розігрується сімейна драма — п’яний чоловік ганяє дружину з сином і навіть б’ється.

Гра навиліт

Гра навиліт

Спільна операція, яку провели служба боротьби з економічними злочинами та податкова міліція Вінниччини, не потребувала особливої підготовки. О дев’ятій вечора оперативники просто увійшли до приміщення на одній з вулиць міста Козятина, де спритний підприємець із Вінниці розгорнув підпільний ігровий зал. Немолода подружня пара, яка в цей час намагалась повернути «вкладені» 100 гривень, розповіла, що за останні місяці не вперше випробовує тут фортуну за власні гроші. Втім речових доказів довго шукати не довелось — тут стояли 20 ігрових автоматів, 17 із яких були цілком придатні до використання.

Бранець на мільйон доларів

Бранець на мільйон доларів

Успішну спецоперацію провели оперативники ГУБОЗ МВС спільно з черкаськими колегами: без «шуму і пилу» вони пов’язали банду з семи осіб, котра тримала в заручниках брата бізнесмена і в обмін на його життя вимагала мільйон доларів викупу. Операцією особисто керував начальник черкаського УБОЗ Ігор Грушевський, а начальник обласної міліції Микола Лушпієнко постійно тримав її на особистому контролі.

Всі статті рубрики