Шекспірівські пристрасті в Антрациті

Шекспірівські пристрасті в Антрациті

Про вбивство власної дружини чоловік повідомив сам, зателефонувавши пізно ввечері до чергової частини міського відділу міліції Антрацита. Двоє неповнолітніх дочок у цій родині, втративши матір, майже напевно скоро залишаться й без батька. Принаймні на кілька довгих років. Причиною трагедії, за «усталеною» традицією, стала оковита. Менш традиційним було те, що в цьому випадку зловживала представниця слабкої статі.

Господь затримав

Господь затримав

Чоловік уже давно придивлявся до чудотворної ікони найстарішого у місті Свято–Єкатериненського собору, суцільно обвішаної золотими ланцюжками, браслетами та кільцями. Ці коштовні прикраси — своєрідний дар віруючих, яким образ допоміг у житті. Та це не зупинило 37–річного нехрестя: увечері він зайшов до церкви нібито помолитися, а потім непомітно сховався на хорах. Дочекавшись глухої ночі, грабіжник вийшов зі свого укриття, витяг скло з ікони й познімав із неї всі золоті прикраси. Крім того, йому сподобалася ємність із мощами одного зі святих. Предмет був пофарбований під золото, а тому грабіжник вирішив, що він має велику цінність.

За двома зайцями

За двома зайцями

Що переважило в рішенні поцупити з гаражного кооперативу автомобіль — перевірка пильності сторожа чи забаганка вередливої подруги, — наразі не може визначитися і сам 19–річний парубок, який зізнався у крадіжці. Затриманий стверджує, що до цього ганебного вчинку його спонукало вихваляння сторожа одного з підприємств міста Долина, котрий переконував, що з території, яку він охороняє, ніщо не може зникнути.

«Отелло» з ножем

«Отелло» з ножем

Трагедія трапилася в місті Ватутіне: через ревнощі 41–річний чоловік убив свою колишню дружину. Трапилося це у розпал робочого дня на тамтешньому комбінаті вогнетривів. Як розповіли «УМ» у прес–службі обласної міліції, про біду на комбінаті у Ватутінський міськвідділ міліції повідомила охорона підприємства. Охоронці стверджували, що в одному з кабінетів вони знайшли мертвою 39–річну жінку. Вона померла від поранень, завданих їй ножем.

Всі статті рубрики