П’ятниця, 13–те, по–пакистанськи

П’ятниця, 13–те, по–пакистанськи

Учора в місті Пешавар на північному заході Пакистану було здійснено черговий терористичний замах. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, вибухом знищено значну частину триповерхового будинку місцевого управління спецслужб та припарковані біля нього машини. Під руїнами опинилося чимало людей, тож інформагенції вчора подавали лише попередні дані про кількість жертв: 17 осіб загинули та 30 отримали поранення. Представник місцевої влади повідомив, що серед загиблих більшість становлять мирні мешканці.

Дмитро–«годинникар» не хоче бути під Путіним

Дмитро–«годинникар» не хоче бути під Путіним

Світова й російська преса обговорює позавчорашнє щорічне звернення президента РФ Дмитра Медведєва до Федеральних зборів. У стохвилинній промові формальний лідер Росії висловив задоволення розвитком багатопартійної системи та загальним станом справ у країні, але водночас запропонував розвивати політичну конкуренцію. У частині, яка стосувалася закордонної політики, російський президент заявив, що Росія повинна порвати з хаотичними діями, які продиктовані ностальгічними упередженнями. «Закордонна політика буде мирною і базуватиметься на прагматичних цілях», переконував він. Дехто вбачає в цих словах Медведєва бажання вийти з тіні реального господаря країни, Володимира Путіна, та здійснювати власну політику, відмінну від «упереджень» попередника.

Греки теж проти «антихрестового» походу

Греки теж проти «антихрестового» походу

Вердикт Європейського суду з прав людини про заборону вивішувати розп’яття у школах Італії збурив суспільну свідомість не лише на Апеннінському півострові. Тепер і Православна церква Греції закликала всіх християн Європи докластися до скасування блюзнірського рішення суддів у Страсбурзі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики